Vreme de vară schimbătoare și drumul nu te prinde
pe neașteptate. Anvelopele de vară Nokian lucreaza оn condiții de siguranță din primele zile de primăvară și inainte de frig toamnă seara, pe asfalt uscat și
drumuri umede de țară.
Anvelope Nokian Tyres оn Moldova
Care anvelope mi se potrivesc cel mai bine?
Indicati informații cu privire la tipurile de anvelope care se potrivesc autovehiculului dumneavoastră. Se desemneaza cu un set de numere. Specificați dimensiunea corectă. Pe flanc poate fi utilizat un set de anvelope sau manualul proprietarului
Anvelope de vară pentru șoferii care doresc să se bucure de o inaltă calitate și de conducere оn condiții de siguranță pe drumuri accidentate. Această anvelopă modernă precis și liniștit oferă un control convingător оn situații extreme.
Anvelope de vara Nokian Nordman SX - durabil și economic, care este potrivit pentru masini de familie mici si clasele de mijloc. Este ușor să se rotească, atunci cвnd utilizarea sa consuma mai putin combustibil.
Anevelopele de vara se potrivesc pentru acei șoferi care doresc control, fiabilitate și stabilitate, precum și să depună eforturi pentru siguranța fără compromisuri оn condiții meteorologice extreme. Acest lucru oferă un confort si management al anvelopelor, оmpreună cu respectarea mediului și economiei.
Comanda anvelopelor Nokian

Vă garantăm:

informație gratuită,
completă și exactă cu privire la produsele oferite
păstrarea funcționalitații
anvelopelor vвndute și proprietățile
lor pentru consumatori
livrarea anvelopelor оn Chișinău, precum și оn toată republica este gratuită
 
Nokian Tyres - unicul producător de anvelope din lume, care se concentrează pe produse și servicii pentru siguranța rutieră оn condiții climaterice dificile. Nokian Tyres produce anvelope inovative pentru autoturisme, anvelope pentru vehicule comerciale și camioane. Site Nokian md puteti cumpăra anvelope Nokian la Chișinău. Aici, veți găsi o prezentare detaliată a anvelopelor Nokian. Pe site-ul nostru sunt prezentate cauciucuri de vara Nokian, anvelope de iarnă Nokian, roți Nokian pentru SUV-uri. Efectuam livrare pneuri pe оntreg teritoriul Moldovei. Pentru a face comanda pe site-ul nostru - completati formularul si specialistii nostri vor discuta cu d-voastra toate detaliile și locul achiziționarii comenzii. Pentru alegerea independenta a rotilor pentru masina d-voasrta, va va ajuta catalogul de pneuri aici: www.shina5.md

Testare Nokian Tyres
Istoria Nokian Tyres
Anvelope de vara pentru șoferii care doresc sa obtina securitate оmbunătățită pe umed de ploaie pe drum. Precizia și stabilitatea anvelopelor de control оn legătură cu comportamentul său clar și logic oferă un confort оn timpul conducerii.
Descriere
a anvelopelor
Nokian Hakka
Z
Descriere a anvelopelor
Nokian Hakka Blue
Descriere a anvelopelor
Nokian Hakka
Black
Descriere
a anvelopelor
Nokian Hakka
Green
Anvelope de vara Nokian Hakka Z funcționează bine оn temperaturi extreme, umiditate, nu se teme de drumuri rutted, asfalt dur și suprafețe de drum inegale. Nokian Hakka Z a implementat conceptul de performanță imbunătățită a anvelopei, numit Nokian Concept Rece Zone.
Descriere
a anvelopelor
Nokian Nordman SX
Securitate ca niciodată
Alegerea corectă - anvelopele Nokian